Gallery Bald Art

Gallery Bald art

Balder Goethals tekent al van kindsbeen af. Mede omwille van het feit dat hij weinig tv heeft gezien, leert hij het stripverhaal kennen dat hij natekent en verzamelt.
Op jonge leeftijd ging hij naar de Chiro waar hij buiten vriendschap ook de passie voor muziek leerde kennen, vooral de jaren 60 - 70 - 80 – kortweg allerhande genres boeiden hem. 

De combinatie tekenen, boetseren, schilderen, grafiek,... werd de ideale match voor Balder. Ondertussen is hij daar al bijna zijn hele leven mee bezig, dit met ups en downs.
Hij dankt vooral zijn gezin, Aukje, Aerjen en Iemke die hem hierin steunen en zijn vrijheid gunnen.Geloof hem gerust: een creatieveling zoals hij heeft het hierbij niet altijd even gemakkelijk.

Het speelde al langer in zijn hoofd en ziel om eens wat met muziek en kunst te doen. Het laatste jaar heeft hij er zich bijna elke dag in uitgeleefd. Dit o.a. ter ere van overleden muzikanten o.a. de bende van 27 aangevuld met anderen.
Zijn stijl: geschilderd, olie op paneel, een beetje grof pointillisme. Een aanpak die eigenlijk al altijd zijn droom was geweest.

Balder amuseert zich rot en dit vraagt naar meer......

 

Indien interesse neem gerust contact op via mail of kom zien in Sfeerbistro De Twijfelaar:

balder.goethals2@telenet.be 







Eekhoutstraat 24  |  8000 Brugge

info@detwijfelaar.be

© Novato