
A la Carte

Voorgerechten
Zalm
Gravad lax, dille, fregola, mierikswortel
€21
Buikspek
Duroc d'Olives, traag gegaard, bbq, venkel
€19
Noordzee Garnalen
Bisque, rivierkreeftjes, langoustine, zure room, basilicum
€21
Ravioli
Knolselder, winter truffel, edamame pesto, biet Chioggia en Yuzu
€21

Hoofdgerechten
Filet mignon
Fris slaatje, frietjes
(pepersaus, champignonsaus of kruidenboter + €3)
€31
Rib Eye (Arg)
Fris slaatje, frietjes
(pepersaus, champignonsaus of kruidenboter + €3)
€39
Skrei
Filet, op vel gebakken, ratte aardappel, structuren van prei, romesco saus
€32
Rund
Steak tartaar handgesneden, fris slaatje, frietjes
€26
Wilde zeetong
Noordzee, peterselie boter, kruidenslaatje, frietjes
dagprijs
Eend
Filet, Bekegem, grand veneur saus, seizoensgroenten, verse aardappelkroketten
€32
Vegetarisch
Pappardelle pasta, courgette, portobello, za'atar, pesto
€25
Bites to share
bij de apero, wordt niet geserveerd als hoofdgerecht!
Mini kroketjes (8stuks)
Kaas&mosterd, dip
€15.00
Paling
Gerookt, blini, kruidenroom
€16.00
Platbrood
Brie, peer, noten ,veenbessen
€14.00
Lunch
van 12u tot 13u30
19/02 tem 22/02
Voorgerecht
Knolselder
Velouté - kruidenkaas - chorizo
Hoofdgerecht
Parelhoen
Suprême - cross&blackwell - gratin - micro greens
€25

Toetjes
Crème brulée
Huisgemaakt, rood fruit
€11
Dame blanche
Vanille ijs (Evelynes zuivelhoeve), verse chocoladesaus en slagroom
€11
Framboos
Love lips, mousse, meringue, mango, munt
€13
Sabayon
La chouffe bier, vanilleijs
(per 2 personen)
€11

Menu

Het Menu
van 12u tot 13u30 & van 18u tot 20u30
Februari
Voorgerecht
Zalm
Gravad lax, dille, fregola, mierikswortel
OF
Buikspek
Duroc d'Olives, traag gegaard, bbq, venkel
Hoofdgerecht
Eend
Bekegem, filet, seizoensgroenten, Grand veneur saus, verse aardappelkroketten
OF
Skrei
Filet, op vel gebakken, structuren van prei, ratte aardappel, romesco saus
Nagerecht
Framboos
Love lips, mousse, meringue, mango
€50
Deze menu wordt enkel geserveerd voor het ganse tafelgezelschap.
Vanaf 6personen raden we de menu aan