A la Carte
Voorgerechten
Coquilles
Oostende, aardpeer, chorizo, chines kool, limoen boter
€21
Kalf
Vitello tonnato, tonijn, kappers, ansjovis, oud Brugge kaas
€19
Noordzee Garnalen
Bisque, rivierkreeftjes, langoustine, zure room, basilicum
€21
Ravioli
Knolselder, winter truffel, edamame pesto, biet Chioggia en Yuzu
€21
Hoofdgerechten
Filet mignon
Fris slaatje, frietjes
(pepersaus, champignonsaus of kruidenboter + €3)
€31
Rib Eye (Arg)
Fris slaatje, frietjes
(pepersaus, champignonsaus of kruidenboter + €3)
€39
Zeebaars
Op vel gebakken, curry, kokos, spinazie puree
€32
Rund
Steak tartaar handgesneden, fris slaatje, frietjes
€26
Wilde zeetong
Noordzee, peterselie boter, kruidenslaatje, frietjes
dagprijs
Parelhoen
Filet, eryngii, gratin aardappel, veenbessen saus
€32
Vegetarisch
Pappardelle pasta, courgette, portobello, za'atar, pesto
€25
Bites to share
bij de apero, wordt niet geserveerd als hoofdgerecht!
Mini kroketjes (8stuks)
Kaas&mosterd, dip
€15.00
Paling
Gerookt, blini, kruidenroom
€16.00
Platbrood
Brie, peer, noten ,veenbessen
€14.00
Lunch
van 12u tot 13u30
15/01 tem 18/01
Voorgerecht
Witloof
Velouté - ganda ham - pesto
Hoofdgerecht
Zeebaars
Brunoise - Noily Prat saus - knolselder puree
€25
Toetjes
Crème brulée
Huisgemaakt, rood fruit
€11
Dame blanche
Vanille ijs (Evelynes zuivelhoeve), verse chocoladesaus en slagroom
€11
Chocolade
Ganache, caramel, bisquit, banaan, pistache
€13
Sabayon
La chouffe bier, vanilleijs
(per 2 personen)
€11
Menu
Het Menu
van 12u tot 13u30 & van 18u tot 20u30
Januari
Voorgerecht
Coquilles
Oostende, aardpeer, chorizo, chinese kool, limoen boter
OF
Kalf
Vitello tonnato, tonijn, kappers, ansjovis, Oud Brugge kaas
Hoofdgerecht
Parelhoen
Filet, gratin aardappel, eryngii, veenbessen saus
OF
Zeebaars
Op vel gebakken, curry, kokos, spinazie puree
Nagerecht
Chocolade
Biscuit, caramel, banaan, pistache
€50
Deze menu wordt enkel geserveerd voor het ganse tafelgezelschap.
Vanaf 6personen raden we de menu aan