De Twijfelaar | Restaurant | Oostkamp

A la Carte

Voorgerechten

Zalm
Gravad lax, dille, fregola, mierikswortel

€21

Buikspek
Duroc d'Olives, traag gegaard, bbq, venkel

€19

Noordzee Garnalen
Bisque, rivierkreeftjes, langoustine, zure room, basilicum

€21

Ravioli
Knolselder, winter truffel, edamame pesto, biet Chioggia en Yuzu

€21

Hoofdgerechten

Filet mignon
Fris slaatje, frietjes
(pepersaus, champignonsaus of kruidenboter + €3)

 €31

Rib Eye (Arg)
Fris slaatje, frietjes
(pepersaus, champignonsaus of kruidenboter + €3)

€39

Skrei
Filet, op vel gebakken, ratte aardappel, structuren van prei, romesco saus

€32

Rund
Steak tartaar handgesneden, fris slaatje, frietjes

€26

Wilde zeetong
Noordzee, peterselie boter, kruidenslaatje, frietjes

dagprijs

Eend
Filet, Bekegem, grand veneur saus, seizoensgroenten, verse aardappelkroketten

€32

Vegetarisch
Pappardelle pasta, courgette, portobello, za'atar, pesto

€25

Bites to share

bij de apero, wordt niet geserveerd als hoofdgerecht!

Mini kroketjes (8stuks)
Kaas&mosterd,  dip

€15.00

Paling
Gerookt, blini, kruidenroom

€16.00

Platbrood
Brie, peer, noten ,veenbessen

€14.00

Lunch

van 12u tot 13u30

19/02 tem 22/02

Voorgerecht

Knolselder
Velouté - kruidenkaas - chorizo

Hoofdgerecht
Parelhoen
Suprême - cross&blackwell - gratin - micro greens 

€25

Toetjes

Crème brulée
Huisgemaakt, rood fruit

€11

Dame blanche
Vanille ijs (Evelynes zuivelhoeve), verse chocoladesaus en slagroom

€11

Framboos
Love lips, mousse, meringue, mango, munt

€13

Sabayon
La chouffe bier, vanilleijs
(per 2 personen)

€11

Menu

Het Menu

van 12u tot 13u30  & van 18u tot 20u30

Februari

Voorgerecht
Zalm
Gravad lax, dille, fregola, mierikswortel

OF

Buikspek
Duroc d'Olives, traag gegaard, bbq, venkel


Hoofdgerecht
Eend
Bekegem, filet, seizoensgroenten, Grand veneur saus, verse aardappelkroketten

OF

Skrei
Filet, op vel gebakken, structuren van prei, ratte aardappel, romesco saus

Nagerecht
Framboos
Love lips, mousse, meringue, mango



 

€50
Deze menu wordt enkel geserveerd voor het ganse tafelgezelschap.
Vanaf 6personen raden we de menu aan